| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,490,931 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,743,748 |
ویژگی¬های ترکیبات شیمیایی، ضدباکتریایی و آنتی¬اکسیدانی اسانس زیره سبز | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 9، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 311-321 اصل مقاله (554.46 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,356 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 9,809 |
||