
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,406 |
تعداد مقالات | 17,246 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,698,049 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,884,966 |
تغییرات سفتی پوسته و مغز نان سنگک نیم¬پخته بسته¬بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی نگهداری | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 8، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 301-310 اصل مقاله (533.75 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,052 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,126 |