
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,686,979 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,628 |
تغییرات سفتی پوسته و مغز نان سنگک نیم¬پخته بسته¬بندی شده تحت اتمسفر اصلاح شده طی نگهداری | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 8، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 301-310 اصل مقاله (533.75 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,032 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,108 |