
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,686,958 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,618 |
تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 4، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 249-262 اصل مقاله (617.52 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,284 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 9,694 |