تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,230 |
تعداد مقالات | 15,076 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,619,810 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,708,418 |
تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 4، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 249-262 اصل مقاله (617.52 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,160 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 9,351 |