آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,399
تعداد مقالات17,149
تعداد مشاهده مقاله55,259,771
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,591,444
. (1391). تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), 249-262.
. "تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 3, 1391, 249-262.
. (1391). 'تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(3), pp. 249-262.
. تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 22(3): 249-262.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب