| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,485,113 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,409 |
تأثیر ¬ روش مخلوط کردن بر ویژگی¬های فیزیکی شیمیایی خمیر و خواص کیفی کیک اسفنجی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 249-262 اصل مقاله (617.52 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,328 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 9,789 |
||