
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,370 |
تعداد مشاهده مقاله | 56,007,386 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,228,657 |
بهینهسازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنیهای مجاز به منظور ارتقاء ویژگیهای کیفی و تغذیهای آن | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 215-223 اصل مقاله (468.61 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,300 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,409 |