
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,381 |
تعداد مقالات | 16,906 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,424,477 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,099,845 |
بهینهسازی فرمولاسیون شیرینی بدون شکر با استفاده از افزودنیهای مجاز به منظور ارتقاء ویژگیهای کیفی و تغذیهای آن | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 22، شماره 3، آذر 1391، صفحه 215-223 اصل مقاله (468.61 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,249 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 2,365 |