
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,387 |
تعداد مقالات | 17,005 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,693,895 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,251,620 |
تأثیر pH، دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی¬های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 22، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 465-475 اصل مقاله (566.09 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,796 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,763 |