| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,429 |
| تعداد مقالات | 17,583 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,199,843 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,032,466 |
تأثیر pH، دما و زمان استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی¬های پکتین حاصل از ضایعات کدوی آجیلی | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 10، دوره 22، شماره 4، اسفند 1391، صفحه 465-475 اصل مقاله (566.09 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,862 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,838 |
||