| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,484,109 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,318 |
مقایسه ویژگی¬های کیفی و خواص آنتی¬اکسیدانی هیبرید بین گونه¬ای آلو-زردآلو با برخی ارقام آلو و زردآلو در زمان برداشت | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 10، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 107-119 اصل مقاله (442.34 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,446 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,572 |
||