
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,406 |
تعداد مقالات | 17,244 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,695,650 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,882,853 |
اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH ، حجم مخصوص ، سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 97-106 اصل مقاله (778.2 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,477 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 997 |