
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,686,957 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,618 |
اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH ، حجم مخصوص ، سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 9، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 97-106 اصل مقاله (778.2 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,437 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 969 |