آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,397
تعداد مقالات17,051
تعداد مشاهده مقاله54,981,534
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,460,418
. (1392). اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH ، حجم مخصوص ، سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), 97-106.
. "اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH ، حجم مخصوص ، سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 1, 1392, 97-106.
. (1392). 'اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH ، حجم مخصوص ، سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(1), pp. 97-106.
. اثر جایگزینی شورتنینگ با نوتریم سبوس جو دوسر بر pH ، حجم مخصوص ، سفتی و ویژگی های حسی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(1): 97-106.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب