
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,417 |
تعداد مقالات | 17,409 |
تعداد مشاهده مقاله | 56,140,768 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,437,354 |
اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سالهای اول برنامههای دوم، سوم و چهارم توسعه | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 15-36 اصل مقاله (608.63 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,217 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 913 |