
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,400 |
تعداد مقالات | 17,077 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,110,657 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,525,229 |
اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سالهای اول برنامههای دوم، سوم و چهارم توسعه | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 15-36 اصل مقاله (608.63 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,179 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 873 |