
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,231,456 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,259 |
اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سالهای اول برنامههای دوم، سوم و چهارم توسعه | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 15-36 اصل مقاله (608.63 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,143 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 856 |