| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,422 |
| تعداد مقالات | 17,533 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,770,833 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,822,226 |
اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سالهای اول برنامههای دوم، سوم و چهارم توسعه | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 15-36 اصل مقاله (608.63 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,231 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 932 |
||