| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,435 |
| تعداد مقالات | 17,673 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,698,702 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,373,313 |
اندازه بهینه تولید در صنایع مواد غذایی و آشامیدنی و تغییرات آن طی سالهای اول برنامههای دوم، سوم و چهارم توسعه | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 23، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 15-36 اصل مقاله (608.63 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,253 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 949 |
||