آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,405
تعداد مقالات17,242
تعداد مشاهده مقاله55,682,008
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,864,964
حسینی, نسیم, شهاب لواسانی, علیرضا, صداقتی, مرجانه. (1404). بهینه‌سازی تولید پنیر سیاه‌مزگی حاوی غلظت‌های متفاوت اسانس خوشاریزه به دو شکل آزاد و نانوریزپوشانی شده و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22034/fr.2025.63461.1944
نسیم حسینی; علیرضا شهاب لواسانی; مرجانه صداقتی. "بهینه‌سازی تولید پنیر سیاه‌مزگی حاوی غلظت‌های متفاوت اسانس خوشاریزه به دو شکل آزاد و نانوریزپوشانی شده و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1404, -. doi: 10.22034/fr.2025.63461.1944
حسینی, نسیم, شهاب لواسانی, علیرضا, صداقتی, مرجانه. (1404). 'بهینه‌سازی تولید پنیر سیاه‌مزگی حاوی غلظت‌های متفاوت اسانس خوشاریزه به دو شکل آزاد و نانوریزپوشانی شده و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22034/fr.2025.63461.1944
حسینی, نسیم, شهاب لواسانی, علیرضا, صداقتی, مرجانه. بهینه‌سازی تولید پنیر سیاه‌مزگی حاوی غلظت‌های متفاوت اسانس خوشاریزه به دو شکل آزاد و نانوریزپوشانی شده و تأثیر آن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی آن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; (): -. doi: 10.22034/fr.2025.63461.1944


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب