آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,422
تعداد مقالات17,545
تعداد مشاهده مقاله56,832,607
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,840,485
نجیبی حسینی, سیدمحمد, قنبرزاده, بابک. (1404). مقایسه‌ی امولژل‌های آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(3), 13-32. doi: 10.22034/fr.2025.67843.1968
سیدمحمد نجیبی حسینی; بابک قنبرزاده. "مقایسه‌ی امولژل‌های آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 3, 1404, 13-32. doi: 10.22034/fr.2025.67843.1968
نجیبی حسینی, سیدمحمد, قنبرزاده, بابک. (1404). 'مقایسه‌ی امولژل‌های آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(3), pp. 13-32. doi: 10.22034/fr.2025.67843.1968
نجیبی حسینی, سیدمحمد, قنبرزاده, بابک. مقایسه‌ی امولژل‌های آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(3): 13-32. doi: 10.22034/fr.2025.67843.1968


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب