آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,403
تعداد مقالات17,187
تعداد مشاهده مقاله55,511,301
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,761,436
نجیبی حسینی, سیدمحمد, قنبرزاده, بابک. (1404). مقایسه‌ی امولژل‌های آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(3), 13-32. doi: 10.22034/fr.2025.67843.1968
سیدمحمد نجیبی حسینی; بابک قنبرزاده. "مقایسه‌ی امولژل‌های آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 3, 1404, 13-32. doi: 10.22034/fr.2025.67843.1968
نجیبی حسینی, سیدمحمد, قنبرزاده, بابک. (1404). 'مقایسه‌ی امولژل‌های آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(3), pp. 13-32. doi: 10.22034/fr.2025.67843.1968
نجیبی حسینی, سیدمحمد, قنبرزاده, بابک. مقایسه‌ی امولژل‌های آب در روغن حاوی اولئوژلاتورهای مختلف برای اصلاح چربی مورد استفاده در کیک مافین شکلاتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(3): 13-32. doi: 10.22034/fr.2025.67843.1968


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب