آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,381
تعداد مقالات16,909
تعداد مشاهده مقاله54,436,102
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,105,903
مهدی ذیاب, علی, میر قلنج, سید علی, دانشیار, محسن, خلیل وندی بهروزیار, حامد. (1404). اثر استفاده از ال-کارنیتین در جیره‌های حاوی روغن ماهی بر عملکرد، پارامترهای آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های لیپیدی سرم و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), 69-84. doi: 10.22034/as.2025.65057.1769
علی مهدی ذیاب; سید علی میر قلنج; محسن دانشیار; حامد خلیل وندی بهروزیار. "اثر استفاده از ال-کارنیتین در جیره‌های حاوی روغن ماهی بر عملکرد، پارامترهای آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های لیپیدی سرم و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 1, 1404, 69-84. doi: 10.22034/as.2025.65057.1769
مهدی ذیاب, علی, میر قلنج, سید علی, دانشیار, محسن, خلیل وندی بهروزیار, حامد. (1404). 'اثر استفاده از ال-کارنیتین در جیره‌های حاوی روغن ماهی بر عملکرد، پارامترهای آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های لیپیدی سرم و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), pp. 69-84. doi: 10.22034/as.2025.65057.1769
مهدی ذیاب, علی, میر قلنج, سید علی, دانشیار, محسن, خلیل وندی بهروزیار, حامد. اثر استفاده از ال-کارنیتین در جیره‌های حاوی روغن ماهی بر عملکرد، پارامترهای آنتی‌اکسیدانی و فراسنجه‌های لیپیدی سرم و زرده تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(1): 69-84. doi: 10.22034/as.2025.65057.1769


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب