آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,406
تعداد مقالات17,244
تعداد مشاهده مقاله55,695,631
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,882,821
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. (1404). بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
مهدی بیات; اکبر حسنی; مهدی نورزاده حداد. "بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 1, 1404, 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. (1404). 'بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), pp. 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(1): 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب