آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,370
تعداد مشاهده مقاله56,006,694
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,227,949
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. (1404). بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
مهدی بیات; اکبر حسنی; مهدی نورزاده حداد. "بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 1, 1404, 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. (1404). 'بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), pp. 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(1): 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب