آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,429
تعداد مقالات17,583
تعداد مشاهده مقاله57,200,268
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,032,989
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. (1404). بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
مهدی بیات; اکبر حسنی; مهدی نورزاده حداد. "بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 1, 1404, 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. (1404). 'بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), pp. 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003
بیات, مهدی, حسنی, اکبر, نورزاده حداد, مهدی. بهبود ویژگی‌های نشای گوجه فرنگی با مصرف تلفیقی هیومیک اسید، اکسین و فسفریک اسید. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(1): 51-65. doi: 10.22034/sps.2025.66358.1003


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب