آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,385
تعداد مقالات16,961
تعداد مشاهده مقاله54,595,221
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,207,323
میرصفا مقدم, سید علی, قنادی اصل, فاطمه, شاددل, رضوان. (1404). تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), 33-43. doi: 10.22034/fr.2025.63467.1945
سید علی میرصفا مقدم; فاطمه قنادی اصل; رضوان شاددل. "تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 1, 1404, 33-43. doi: 10.22034/fr.2025.63467.1945
میرصفا مقدم, سید علی, قنادی اصل, فاطمه, شاددل, رضوان. (1404). 'تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), pp. 33-43. doi: 10.22034/fr.2025.63467.1945
میرصفا مقدم, سید علی, قنادی اصل, فاطمه, شاددل, رضوان. تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(1): 33-43. doi: 10.22034/fr.2025.63467.1945


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب