آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,411
تعداد مقالات17,315
تعداد مشاهده مقاله55,873,232
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,064,933
میرصفا مقدم, سید علی, قنادی اصل, فاطمه, شاددل, رضوان. (1404). تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), 33-43. doi: 10.22034/fr.2025.63467.1945
سید علی میرصفا مقدم; فاطمه قنادی اصل; رضوان شاددل. "تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 35, 1, 1404, 33-43. doi: 10.22034/fr.2025.63467.1945
میرصفا مقدم, سید علی, قنادی اصل, فاطمه, شاددل, رضوان. (1404). 'تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 35(1), pp. 33-43. doi: 10.22034/fr.2025.63467.1945
میرصفا مقدم, سید علی, قنادی اصل, فاطمه, شاددل, رضوان. تاثیر غنی سازی نوشیدنی طعم نعناع با عصاره سبوس برنج بر ویژگی‌های فیزیکی- شیمیایی و رئولوژیکی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1404; 35(1): 33-43. doi: 10.22034/fr.2025.63467.1945


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب