
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,232,383 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,782 |
کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی، ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 12، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 281-292 اصل مقاله (901.59 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,585 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,725 |