آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,399
تعداد مقالات17,149
تعداد مشاهده مقاله55,259,820
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,591,462
. (1392). کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی، ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), 281-292.
. "کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی، ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 2, 1392, 281-292.
. (1392). 'کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی، ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), pp. 281-292.
. کاربرد بزرک در تهیه نان: اثر بر خواص شیمیایی، ترکیب فاز چربی آرد و نان و کیفیت حسی نان نیمه حجیم غنی شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(2): 281-292.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب