آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,110
تعداد مشاهده مقاله50,629,259
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,717,187
سیدلو هریس, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, علیزاده, سینا, بجایی, فرید. (1402). مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853
سید صادق سیدلو هریس; حبیبه نعلبندی; سینا علیزاده; فرید بجایی. "مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 3, 1402, 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853
سیدلو هریس, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, علیزاده, سینا, بجایی, فرید. (1402). 'مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), pp. 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853
سیدلو هریس, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, علیزاده, سینا, بجایی, فرید. مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(3): 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب