آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,370
تعداد مشاهده مقاله56,013,617
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,234,097
سیدلو هریس, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, علیزاده, سینا, بجایی, فرید. (1402). مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853
سید صادق سیدلو هریس; حبیبه نعلبندی; سینا علیزاده; فرید بجایی. "مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 3, 1402, 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853
سیدلو هریس, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, علیزاده, سینا, بجایی, فرید. (1402). 'مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(3), pp. 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853
سیدلو هریس, سید صادق, نعلبندی, حبیبه, علیزاده, سینا, بجایی, فرید. مقایسه تطبیقی عملکرد بسترهای فلزی و غیرفلزی در پخت صنعتی نان از نظر کاربردپذیری و خواص کیفی محصول نهایی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(3): 49-66. doi: 10.22034/fr.2023.53931.1853


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب