آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,373
تعداد مقالات16,860
تعداد مشاهده مقاله54,307,742
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,011,469
. (1392). تاثیر حرارت دهی و اسیدی کردن بر مقدار ¬فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره¬ی هسته¬ی خرما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), 237-248.
. "تاثیر حرارت دهی و اسیدی کردن بر مقدار ¬فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره¬ی هسته¬ی خرما". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 2, 1392, 237-248.
. (1392). 'تاثیر حرارت دهی و اسیدی کردن بر مقدار ¬فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره¬ی هسته¬ی خرما', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(2), pp. 237-248.
. تاثیر حرارت دهی و اسیدی کردن بر مقدار ¬فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره¬ی هسته¬ی خرما. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(2): 237-248.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب