
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,397 |
تعداد مقالات | 17,051 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,983,743 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,461,737 |
تاثیر حرارت دهی و اسیدی کردن بر مقدار ¬فنل کل و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره¬ی هسته¬ی خرما | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 8، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 237-248 اصل مقاله (791 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,096 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,787 |