آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,397
تعداد مقالات17,043
تعداد مشاهده مقاله54,968,302
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,445,259
کشورزاد, مرضیه, موجانی قمی, منصوره سادات, سلطانی, مصطفی. (1402). تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804
مرضیه کشورزاد; منصوره سادات موجانی قمی; مصطفی سلطانی. "تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 2, 1402, 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804
کشورزاد, مرضیه, موجانی قمی, منصوره سادات, سلطانی, مصطفی. (1402). 'تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), pp. 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804
کشورزاد, مرضیه, موجانی قمی, منصوره سادات, سلطانی, مصطفی. تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(2): 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب