آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,399
تعداد مقالات17,150
تعداد مشاهده مقاله55,260,593
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,591,760
کشورزاد, مرضیه, موجانی قمی, منصوره سادات, سلطانی, مصطفی. (1402). تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804
مرضیه کشورزاد; منصوره سادات موجانی قمی; مصطفی سلطانی. "تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 2, 1402, 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804
کشورزاد, مرضیه, موجانی قمی, منصوره سادات, سلطانی, مصطفی. (1402). 'تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(2), pp. 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804
کشورزاد, مرضیه, موجانی قمی, منصوره سادات, سلطانی, مصطفی. تاثیراستفاده از آب انار (Punica granatum L.) بر ویژگی‌های فیزیکی‌-شیمیایی، بافتی و حسی ماست کم‌چرب حاوی اینولین. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(2): 1-13. doi: 10.22034/fr.2022.47607.1804


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب