آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,416
تعداد مقالات17,490
تعداد مشاهده مقاله56,497,298
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,744,831
سیف زاده, مینا. (1402). تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670
مینا سیف زاده. "تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670
سیف زاده, مینا. (1402). 'تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670
سیف زاده, مینا. تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 17-32. doi: 10.22034/fr.2023.33665.1670


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب