| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,484,469 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,352 |
تاثیر کفیران بر ویژگی¬های فیزیکی-شیمیایی گندم و آرد و خواص رئولوژیکی خمیر | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 3، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 165-177 اصل مقاله (887.63 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,276 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 7,970 |
||