
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,405 |
تعداد مقالات | 17,242 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,683,785 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,866,564 |
تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگیهای خمیر و نان حجیم | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 2، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 155-164 اصل مقاله (631.1 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,758 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,547 |