
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,414 |
تعداد مقالات | 17,370 |
تعداد مشاهده مقاله | 56,006,685 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,227,931 |
تاثیر افزودن نشاسته گندم اصلاح شده با فرایند حرارتی-رطوبتی بر ویژگیهای خمیر و نان حجیم | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 2، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 155-164 اصل مقاله (631.1 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,771 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,562 |