آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,398
تعداد مقالات17,064
تعداد مشاهده مقاله55,046,867
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,494,568
فریور, فریبا, شیرین‌زاده, علیرضا, مقصودلو, شهریار, ایراجیان, غلام حسین. (1401). تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612
فریبا فریور; علیرضا شیرین‌زاده; شهریار مقصودلو; غلام حسین ایراجیان. "تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 32, 2, 1401, 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612
فریور, فریبا, شیرین‌زاده, علیرضا, مقصودلو, شهریار, ایراجیان, غلام حسین. (1401). 'تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 32(2), pp. 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612
فریور, فریبا, شیرین‌زاده, علیرضا, مقصودلو, شهریار, ایراجیان, غلام حسین. تاثیر افزودن سطوح مختلف پودر زردچوبه (Curcuma longa) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه و پارامترهای اقتصادی در جوجه‏های گوشتی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 32(2): 75-84. doi: 10.22034/as.2021.45479.1612


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب