
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,232,416 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,808 |
اثر کاربرد کازئینات سدیم، کنسانتره پروتئین های آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر اندازه قطرات چربی و تفکیک گرانشی در سس سالاد | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 143-154 اصل مقاله (800.16 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,791 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,765 |