| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,485,435 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,443 |
اثر کاربرد کازئینات سدیم، کنسانتره پروتئین های آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر اندازه قطرات چربی و تفکیک گرانشی در سس سالاد | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 1، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 143-154 اصل مقاله (800.16 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,851 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,844 |
||