
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,399 |
تعداد مقالات | 17,149 |
تعداد مشاهده مقاله | 55,259,820 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,591,462 |
اثر کاربرد کازئینات سدیم، کنسانتره پروتئین های آب پنیر و کربوکسی متیل سلولز بر اندازه قطرات چربی و تفکیک گرانشی در سس سالاد | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 1، دوره 23، شماره 2، مرداد 1392، صفحه 143-154 اصل مقاله (800.16 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,817 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,783 |