آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,229
تعداد مقالات15,075
تعداد مشاهده مقاله50,611,094
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,702,426
نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, حجتی, محمد. (1400). بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 169-186. doi: 10.22034/fr.2021.42303.1768
محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد حجتی. "بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1400, 169-186. doi: 10.22034/fr.2021.42303.1768
نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, حجتی, محمد. (1400). 'بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 169-186. doi: 10.22034/fr.2021.42303.1768
نوشاد, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, حجتی, محمد. بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(4): 169-186. doi: 10.22034/fr.2021.42303.1768


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب