آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,403
تعداد مقالات17,175
تعداد مشاهده مقاله55,460,918
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,743,091
عاشوری, مهرداد, قراچورلو, مریم, هنرور, مسعود. (1400). تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), 155-168. doi: 10.22034/fr.2021.42255.1767
مهرداد عاشوری; مریم قراچورلو; مسعود هنرور. "تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 4, 1400, 155-168. doi: 10.22034/fr.2021.42255.1767
عاشوری, مهرداد, قراچورلو, مریم, هنرور, مسعود. (1400). 'تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(4), pp. 155-168. doi: 10.22034/fr.2021.42255.1767
عاشوری, مهرداد, قراچورلو, مریم, هنرور, مسعود. تأثیر نوع روغن بر میزان تشکیل آکریل‌آمید در سیب‌زمینی سرخ‌شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(4): 155-168. doi: 10.22034/fr.2021.42255.1767


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب