آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,388
تعداد مقالات17,007
تعداد مشاهده مقاله54,725,457
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,275,927
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. (1402). مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
محمدرضا مهربد; محمد حجتی; حمید عزت پناه. "مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز". سامانه مدیریت نشریات علمی, 33, 1, 1402, 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. (1402). 'مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز', سامانه مدیریت نشریات علمی, 33(1), pp. 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805
مهربد, محمدرضا, حجتی, محمد, عزت پناه, حمید. مطالعه تاثیر بودادن با روش مایکروویو بر ترکیبات فرار و برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص حسی دانه قهوه سبز. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 33(1): 33-48. doi: 10.22034/fr.2021.47718.1805


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب