آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,414
تعداد مقالات17,370
تعداد مشاهده مقاله56,011,150
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,232,252
کربلائی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما, حیدرزاده, مرجان. (1400). اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745
سیده سعیده کربلائی امینی; مهرناز امینی فر; سیده شیما یوسفی; مرجان حیدرزاده. "اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 3, 1400, 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745
کربلائی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما, حیدرزاده, مرجان. (1400). 'اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(3), pp. 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745
کربلائی امینی, سیده سعیده, امینی فر, مهرناز, یوسفی, سیده شیما, حیدرزاده, مرجان. اثر صمغ های بومی دانه ی به و بالنگوشیرازی بر خصوصیات حسی دسر شیری کم چرب با استفاده از تحلیل مولفه های اصلی (PCA). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(3): 109-118. doi: 10.22034/fr.2021.40202.1745


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب