
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,381 |
تعداد مقالات | 16,906 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,423,437 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,099,318 |
اثر روش « اسفنج و خمیر» و روش « مستقیم » تهیه خمیر بر خواص خمیر و کیفیت نان قالبی | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 10، دوره 20، شماره 2، اردیبهشت 1389، صفحه 99-111 اصل مقاله (439.13 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,433 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,773 |