آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,063
تعداد مشاهده مقاله50,598,259
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,691,946
. (1389). تأثیر افزودن پکتین، گوار و کاراگینان بر روی ویژگیهای کیفی نان حجیم بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 75-98.
. "تأثیر افزودن پکتین، گوار و کاراگینان بر روی ویژگیهای کیفی نان حجیم بدون گلوتن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1389, 75-98.
. (1389). 'تأثیر افزودن پکتین، گوار و کاراگینان بر روی ویژگیهای کیفی نان حجیم بدون گلوتن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 75-98.
. تأثیر افزودن پکتین، گوار و کاراگینان بر روی ویژگیهای کیفی نان حجیم بدون گلوتن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 20(2): 75-98.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب