
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,386 |
تعداد مقالات | 17,000 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,686,926 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,248,590 |
تأثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز) | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 20، شماره 2، اردیبهشت 1389، صفحه 23-32 اصل مقاله (237.81 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,098 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 989 |