
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,381 |
تعداد مقالات | 16,906 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,424,466 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 17,099,838 |
تأثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز) | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 3، دوره 20، شماره 2، اردیبهشت 1389، صفحه 23-32 اصل مقاله (237.81 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,085 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 989 |