آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,399
تعداد مقالات17,149
تعداد مشاهده مقاله55,259,774
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,591,444
. (1389). تأثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز). سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), 23-32.
. "تأثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 20, 2, 1389, 23-32.
. (1389). 'تأثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 20(2), pp. 23-32.
. تأثیر کاربرد اسیدآسکوربیک و کلرید کلسیم بر خواص کیفی و ماندگاری میوه تازه بریده سیب زرد لبنانی (گلدن دلشیوز). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 20(2): 23-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب