آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,063
تعداد مشاهده مقاله50,597,407
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,688,613
دلوی, محسن. (1400). مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
محسن دلوی. "مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.". سامانه مدیریت نشریات علمی, 31, 1, 1400, 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
دلوی, محسن. (1400). 'مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.', سامانه مدیریت نشریات علمی, 31(1), pp. 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689
دلوی, محسن. مقایسه کارآیی بین دو روش مختلف مدل سازی عددی برای پیش بینی دمای رب گوجه فرنگی در طی فرآیند پاستوریزاسیون.. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 31(1): 83-94. doi: 10.22034/fr.2021.35286.1689


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب