آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,399
تعداد مقالات17,149
تعداد مشاهده مقاله55,259,678
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,591,399
بیگ محمدی, فرانک, ناصری, حمیدرضا, محمدی, رضا, صادقی, احسان. (1399). تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685
فرانک بیگ محمدی; حمیدرضا ناصری; رضا محمدی; احسان صادقی. "تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 4, 1399, 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685
بیگ محمدی, فرانک, ناصری, حمیدرضا, محمدی, رضا, صادقی, احسان. (1399). 'تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(4), pp. 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685
بیگ محمدی, فرانک, ناصری, حمیدرضا, محمدی, رضا, صادقی, احسان. تولید فیلم خوراکی بر پایه کیتوزان – ژلاتین حاوی اسانس چویر(Ferulago angulate)، ارزیابی تاثیر آن بر ویژگی های نوری، حسی و ماندگاری گوشت بوقلمون در دمای یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(4): 169-179. doi: 10.22034/fr.2021.34904.1685


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب