| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,434 |
| تعداد مقالات | 17,659 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,571,999 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,291,025 |
تاثیر دماهای گرمخانه گذاری ، نگهداری و pH نهایی محصول بر زندهمانی باکتری¬های پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ پروبیوتیک | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 7، دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 367-380 اصل مقاله (976.71 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,413 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,114 |
||