آمار

تعداد نشریات45
تعداد شماره‌ها1,386
تعداد مقالات17,000
تعداد مشاهده مقاله54,686,972
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,248,621
. (1392). تاثیر دماهای گرمخانه گذاری ، نگهداری و pH نهایی محصول بر زنده‌مانی باکتری¬های پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ پروبیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(3), 367-380.
. "تاثیر دماهای گرمخانه گذاری ، نگهداری و pH نهایی محصول بر زنده‌مانی باکتری¬های پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ پروبیوتیک". سامانه مدیریت نشریات علمی, 23, 3, 1392, 367-380.
. (1392). 'تاثیر دماهای گرمخانه گذاری ، نگهداری و pH نهایی محصول بر زنده‌مانی باکتری¬های پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ پروبیوتیک', سامانه مدیریت نشریات علمی, 23(3), pp. 367-380.
. تاثیر دماهای گرمخانه گذاری ، نگهداری و pH نهایی محصول بر زنده‌مانی باکتری¬های پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ پروبیوتیک. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 23(3): 367-380.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب