
تعداد نشریات | 45 |
تعداد شمارهها | 1,370 |
تعداد مقالات | 16,844 |
تعداد مشاهده مقاله | 54,231,475 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 16,943,278 |
تاثیر دماهای گرمخانه گذاری ، نگهداری و pH نهایی محصول بر زندهمانی باکتری¬های پروبیوتیک و خواص حسی در دوغ پروبیوتیک | ||
پژوهش های صنایع غذایی | ||
مقاله 7، دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 367-380 اصل مقاله (976.71 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 2,319 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,998 |