آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,228
تعداد مقالات15,068
تعداد مشاهده مقاله50,608,548
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,700,276
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1399). اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), 89-105.
آزاده شاهسون تبریزی; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ الاسلامی. "اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 30, 3, 1399, 89-105.
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1399). 'اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 30(3), pp. 89-105.
شاهسون تبریزی, آزاده, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. اثر آرد سویای فعال بر ویژگی‌های فیزیکو‌شیمیایی، بافتی و حسی نان قالبی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 30(3): 89-105.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب