آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,230
تعداد مقالات15,076
تعداد مشاهده مقاله50,619,510
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,707,968
. (1391). تعیین خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیری برخی مواد غذایی با استفاده از روش کیسه های نایلونی و آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(4), 1-16.
. "تعیین خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیری برخی مواد غذایی با استفاده از روش کیسه های نایلونی و آزمایشگاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 22, 4, 1391, 1-16.
. (1391). 'تعیین خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیری برخی مواد غذایی با استفاده از روش کیسه های نایلونی و آزمایشگاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 22(4), pp. 1-16.
. تعیین خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیری برخی مواد غذایی با استفاده از روش کیسه های نایلونی و آزمایشگاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 22(4): 1-16.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب