| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,434 |
| تعداد مقالات | 17,659 |
| تعداد مشاهده مقاله | 57,565,910 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 19,288,752 |
تولید پنیر فرآسودمند کم چرب با جایگزین ی پودرهای گردو یا بزرک به جای چربی شیر | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 2، دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 305-317 اصل مقاله (895.93 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 5,012 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,826 |
||