| تعداد نشریات | 45 |
| تعداد شمارهها | 1,416 |
| تعداد مقالات | 17,490 |
| تعداد مشاهده مقاله | 56,484,108 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 18,742,318 |
تولید پنیر فرآسودمند کم چرب با جایگزین ی پودرهای گردو یا بزرک به جای چربی شیر | ||
| پژوهش های صنایع غذایی | ||
| مقاله 2، دوره 23، شماره 3، آبان 1392، صفحه 305-317 اصل مقاله (895.93 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 4,990 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,806 |
||