کلیدواژه ها = کود زیستی
تعداد مقالات: 15

1

اثر تلقیح کودهای زیستی رایج کشور بر رشد و جذب برخی عناصر غذایی لوبیا قرمز (.Phaseolus vulgaris L) در حضور میکروفلور بومی خاک

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 25، شماره 1، بهار 1394، صفحه 85-98
سعیده انصاری؛ محمدرضا ساریخانی؛ نصرت اله نجفی

2

اثر کودهای زیستی، آلی و شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه ریحان (Ocimum basilicum L.)

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 22، شماره 1، بهار 1391، صفحه 1-12
مریم مکی¬زاده تفتی؛ صفر نصراله¬زاده؛ سعید زهتاب سلماسی؛ محمدرضا چایی¬چی؛ کاظم خاوازی

3

اثر کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد دانه و اسانس زیره سبز (Cuminum cyminum L.) در کشت مخلوط با باقلا (Vicia faba L.)

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 27، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 49-63
شفیقه سخاوی؛ روح اله امینی؛ محمدرضا شکیبا؛ عادل دباغ محمدی نسب

4

اثر کود های زیستی و قارچ میکوریز آربوسکولار بر عملکرد، صفات رشد و کیفیت لوبیا سبز (Phaseolous vulgaris L.)

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 23، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 157-167
کیوان کریمی؛ صاحبعلی بلند نظر؛ سعید آشوری

5

ارزیابی اثر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژن بر رشد، عملکرد و ترکیب اسانس گیاه شوید (Anethum graveolens L.)

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 21، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 51-63
مریم مکی‌زاده تفتی؛ محمدرضا چایی چی؛ صفر نصراله‌زاده؛ کاظم خاوازی

6

بررسی اثر کودهای زیستی و نیتروژنی بر عملکرد و برخی از صفات مورفولوژیکی دو رقم جو بهاره در شرایط دیم

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 23، شماره 1، بهار 1392، صفحه 19-29
علی کنعانی الوار؛ یعقوب راعی؛ سعید زهتاب سلماسی؛ صفر نصراله زاده

7

بررسی برخی از ویژگی‌های کیفی کودهای زیستی رایج کشور

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 24، شماره 4.1، زمستان 1393، صفحه 1-14
محمدرضا ساریخانی؛ سعیده انصاری

8

تأثیر کودهای زیستی فسفر بر عملکرد و جذب فسفردر سیب¬زمینی

دانش آب و خاک
دوره 23، شماره 2، تابستان 1392، صفحه 125-138
مصطفی قبادی؛ شاهرخ جهانبین؛ حمیدرضا اولیایی؛ رحیم مطلبی فرد؛ خسرو پرویزی

9

تأثیر کودهای زیستی و شیمیایی نیتروژنه و فسفره بر عملکرد کمی و کیفی آفتابگردان

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 24، شماره 1، بهار 1393، صفحه 95-112
زینب یوسف پور؛ علیرضا یدوی

10

سودمندی کشت مخلوط باقلا (Vicia faba L.) و زیره سبز (.Cuminum cyminum L) در تیمارهای کود آلی، زیستی و شیمیایی

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 26، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 17-32
شفیقه سخاوی؛ روح اله امینی؛ محمدرضا شکیبا؛ عادل دباغ محمدی نسب

11

شناسایی مولکولی و بیوشیمیایی جدایه‌های باکتریایی مورد استفاده در برخی از کود‌های زیستی کشور

دانش آب و خاک
دوره 25، شماره 4 بخش 2، زمستان 1394، صفحه 13-26
بهمن خوشرو؛ محمدرضا ساریخانی؛ ناصر علی اصغرزاد

12

عکس‌العمل عملکرد کمی و کیفی کلزا به سیستم‌های مختلف کوددهی در تناوب زراعی

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 21، شماره 1، بهار 1390، صفحه 87-103
خسرو محمدی؛ امیر قلاوند؛ مجید آقا علیخانی؛ اسعد رخزادی؛ بابک پاساری؛ سید علی محمد مدرس ثانوی؛ مختار اسکندری؛ محسن جواهری؛ غلامرضا حیدری؛ یوسف سهرابی

13

عملکرد ذرت دانه‌ای تحت تاثیر باکتری‌های محرک رشد و مصرف روی در شرایط تنش کم‌آبی

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 26، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 21-41
سعید قنبری؛ سید غلامرضا موسوی

14

عملکرد و اجزای عملکرد شنبلیله (Trigonella foenum-graecum L.) در کشت مخلوط نواری با زنیان (Carum copticum L.) تحت تاثیر کودهای زیستی و شیمیایی

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 24، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 1-15
اسماعیل رضائی چیانه؛ مهدی تاج بخشی؛ ستار فتوحی چیانه

15

نقش کاربرد مجزا و تلفیقی نهاده های آلی و زیستی بر غلظت عناصر N، P، K و اسانس گیاه دارویی بادرشبی (.Dracocephalum moldavica L)

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 26، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 101-114
محمد تقی درزی؛ محمدرضا حاج سیدهادی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.