کلیدواژه‌ها = ورمی‌کمپوست
تعداد مقالات: 8

1

اثرات کمپوست زباله شهری و ورمی‌کمپوست بر رشد و جذب عناصر غذایی در گیاه ذرت

دانش آب و خاک
دوره 19، پاییز و زمستان، زمستان 1388، صفحه 35-43
شهرزاد یقطین؛ محمد معز اردلان؛ مهدی شرفا؛ حسینعلی علیخانی

2

اثر ورمی‌کمپوست بر تحمل به شوری گوجه‌فرنگی و قابلیت جذب آهن و روی در یک خاک آهکی

دانش آب و خاک
دوره 25، شماره 4 بخش 2، زمستان 1394، صفحه 271-283
سمیه قاسمی

3

ارزیابی عملکرد کمی و کیفی نعناع فلفلی تحت تأثیر اسیدهای آمینه، کودهای شیمیایی و آلی

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 28، شماره 3، پاییز 1397، صفحه 257-275
محمد اسدی؛ یوسف نصیری؛ سارا ملاعباسیان؛ محمدرضا مرشدلو

4

تأثیر بسترهای مختلف آلی بر رشد و اجزای عملکرد لوبیا چیتی (Phaseolus vulgaris L.) تحت تنش فلزات سنگین

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 26، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 57-73
حمیدرضا بلوچی؛ فاطمه امینی؛ محسن موحدی دهنوی؛ محمود عطارزاده

5

تاثیر پسماندهای آلی مختلف و باکتری‌های مولد اکسین بر شاخص‌های رشدی قارچ دکمه‌ای ( Agaricus bisporus)

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 23، شماره 4.1، زمستان 1392، صفحه 97-106
علی عبادی؛ حسینعلی علیخانی؛ باقر یخچالی

6

تاثیر کودهای آلی بر صفات مورفولوژیک، درصد و ترکیبات اسانس گیاه دارویی ریحان (.Ocimum basilicum L)

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 27، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 103-118
مهدی رحمانیان؛ بهروز اسماعیل پور؛ جواد هادیان؛ ملک حسین شهریاری؛ حمیده فاطمی

7

مقایسه تأثیر کودهای شیمیایی(اوره)، آلی (ورمی‌کمپوست) و زیستی(نیتروکسین) بر عملکرد کمی و کیفی کنجد (Sesamum indicum L.)

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 21، شماره 2، تابستان 1390، صفحه 87-101
رحمان سجادی‌نیک؛ علیرضا یدوی؛ حمیدرضا بلوچی؛ هوشنگ فرجی

8

نقش کودهای زیستی و آلی در عملکرد کمی و کیفی سویا (.Glycine max L) رقم ویلیامز

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 25، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 137-149
فاطمه پاسبان؛ حمیدرضا بلوچی؛ علیرضا یدوی؛ امین صالحی؛ محمود عطارزاده


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.