آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,014
تعداد مشاهده مقاله50,471,597
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,559,915

1.

اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری

دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-19
صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئی

2.

بررسی تغییرات ترکیب شیمیایی و روند تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای نشاسته و پروتئین خام ارقام مختلف دانه جو پرتوتابی شده با اشعه گاما

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 153-173
الناز پیرعدل؛ رسول پیرمحمدی؛ حامد خلیل‌وندی

3.

تاثیر استفاده از جیره های لیپوژنیک در مقایسه با گلوکوژنیک در گاوهای هلشتاین بر خوراک مصرفی، عملکرد تولیدی و pH شکمبه‌ای در دوره انتقال

دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 181-193
احمد شاهمرادی؛ مسعود علیخانی؛ احمد ریاسی؛ غلامرضا قربانی

4.

تعیین ترکیبات شیمیایی، عناصر معدنی و انرژی خام دانه جو، دانه گندم و سبوس گندم استان آذربایجان شرقی

دوره 32، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 1-16
حسین جانمحمدی؛ اکبر تقی زاده؛ جلیل شجاع غیاث؛ مجید علیایی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب