آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,535,779
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,632,257

1.

تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارش‌پذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم

دوره 30، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 1-15
لیلا الله قلی؛ اکبر تقی‌زاده؛ علی حسین‌خانی؛ حمید پایا؛ یوسف مهمان نواز

2.

تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو

دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 47-63
سمیرا سروری؛ علی حسین‌خانی؛ اکبر تقی‌زاده؛ حمید محمدزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب