تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,034 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,535,779 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,632,257 |
1. | تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارشپذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم | |
دوره 30، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 1-15 | ||
لیلا الله قلی؛ اکبر تقیزاده؛ علی حسینخانی؛ حمید پایا؛ یوسف مهمان نواز | ||
2. | تاثیر واریته و تفت دادن بر خصوصیات فیزیکی و تجزیهپذیری شکمبهای دانه جو | |
دوره 28، شماره 3، آذر 1397، صفحه 47-63 | ||
سمیرا سروری؛ علی حسینخانی؛ اکبر تقیزاده؛ حمید محمدزاده | ||