تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,223 |
تعداد مقالات | 15,032 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,503,500 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,593,146 |
1. | بررسی اثر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای کیفی باقلوای سنتی کرمانشاهی | |
دوره 29، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 71-88 | ||
نیما امامی؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی | ||
2. | تولید خامه شکلاتی رژیمی حاوی استویا، سوکرالوز و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و حسی آن | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 15-25 | ||
سحر ابراهیمی؛ رضوان پوراحمد؛ بیژن خورشیدپور | ||