آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,019
تعداد مشاهده مقاله50,490,012
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,575,487

1.

اثرات افزودن زائدات گوشت فیل‌ماهی پرورشی بر برخی ویژگی‌های فیزیکی‌شیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 121-136
مژگان حاج حسینی؛ سید پژمان حسینی ‌شکرابی؛ سید ابراهیم حسینی

2.

اثرتیمارهای اتانل، نانونقره، واکس یا متیل سلولز- واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 1-13
فاطمه زهرا رحمتیان؛ محمدرضا کسائی؛ علی معتمدزادگان

3.

افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 15-26
سجاد پیرسا؛ محمد مهدی مظهری

4.

تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 153-167
سارا جرجانی؛ افشین قلیچی؛ مسعود هدایتی فرد

5.

تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس

دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 17-32
مینا سیف زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب