تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,490,012 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,575,487 |
1. | اثرات افزودن زائدات گوشت فیلماهی پرورشی بر برخی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، حسی و ماندگاری سوپ آماده مصرف | |
دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 121-136 | ||
مژگان حاج حسینی؛ سید پژمان حسینی شکرابی؛ سید ابراهیم حسینی | ||
2. | اثرتیمارهای اتانل، نانونقره، واکس یا متیل سلولز- واکس بر روی ویژگی کیفی پرتقال تامسون ناول | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 1-13 | ||
فاطمه زهرا رحمتیان؛ محمدرضا کسائی؛ علی معتمدزادگان | ||
3. | افزایش کیفیت و زمان ماندگاری کنسانتره سیب با استفاده از اسید ال-آسکوربیک | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 15-26 | ||
سجاد پیرسا؛ محمد مهدی مظهری | ||
4. | تأثیر پوشش کیتوزان به همراه عصاره سبوس برنج بر زمان ماندگاری ماهی قزلآلای رنگین-کمان پرورشی (Oncorhynchus mykiss) طی دوره نگهداری در یخچال | |
دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 153-167 | ||
سارا جرجانی؛ افشین قلیچی؛ مسعود هدایتی فرد | ||
5. | تبررسی تاثیر تازگی میگوی ژاپنی (Macrobrachium nipponense) تالاب انزلی روی کیفیت میکروبی، شیمیایی، حسی و زمان ماندگاری فرآورده سس در دمای 4 درجه سلسیوس | |
دوره 33، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 17-32 | ||
مینا سیف زاده | ||