تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,222 |
تعداد مقالات | 15,019 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,490,212 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,575,633 |
1. | تاثیر فرآوری حرارتی بر گوارشپذیری و ساختار میکروسکوپی دانه سورگوم | |
دوره 30، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 1-15 | ||
لیلا الله قلی؛ اکبر تقیزاده؛ علی حسینخانی؛ حمید پایا؛ یوسف مهمان نواز | ||
2. | تأثیر مراحل مختلف رشد بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات آنتی اکسیدانی و قابلیت هضم شکمبهای- رودهای میوه بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسههای نایلونی | |
دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 185-200 | ||
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگفر؛ سیداحسان غیاثی | ||