آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,024
تعداد مشاهده مقاله50,491,455
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,576,628

1.

اثر استفاده از سطوح مختلف روغن هسته انار در جیره بر خصوصیات لاشه، ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های گوشت بره‌های پرواری

دوره 27، شماره 3، آذر 1396، صفحه 131-146
علیرضا کرمپور؛ فرخ کفیل‌زاده؛ رضا ناصری ‌هرسینی؛ وریا ناصری؛ شهاب پاینده

2.

اثر منبع کربوهیدرات و دانه کانولای غنی از اولئیک اسید بر عملکرد، الگوی اسیدهای چرب و خصوصیات کیفی گوشت بره‌‌های پرواری

دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 1-19
صادق اسدالهی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی چاجی؛ مرتضی مموئی

3.

تاثیر سطوح مختلف عصاره آویشن بر ابقاء نیتروژن، تولید گاز، جمعیت میکروبی، تعداد پروتوزوآ و برخی فراسنجه‌های خون در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری

دوره 32، شماره 3، آذر 1401، صفحه 19-34
صفورا شه روان؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر

4.

تأثیر سطوح مختلف نانواکسید مس و سولفات مس بر عملکرد، ایمنی، فراسنجه‌های خونی و خصوصیات لاشه بره‌های پرواری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 دی 1402
صبا خاتمی کلخوران؛ جمال سیف دواتی؛ حسین عبدی بنمار؛ رضا سید شریفی؛ نعمت هدایت ایوریق؛ مجتبی علیپور عین‌‌الدین

5.

تعیین فراسنجه‌های تخمیر و گوارش‌پذیری تفاله گوجه‌فرنگی در مقایسه با سبوس‌گندم در شرایط برون‌تنی

دوره 33، شماره 2، شهریور 1402، صفحه 93-105
زهرا امینی فرد؛ علی کیانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب