کلیدواژه‌ها = اسید آلی
تعداد مقالات: 2

1

حفظ کیفیت قطعات برش‌خورده خرمالو با استفاده از اسیدهای آلی و 1-MCP

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 27، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 61-72
میترا احمدی باغی؛ جواد عرفانی مقدم؛ اورنگ خادمی

2

عوامل مؤثر بر کارآیی مصرف آب در کنجد، ذرت و لوبیا در پاسخ به کاربرد اسید سالیسیلیک تحت شرایط کم‌آبیاری

دانش کشاورزی وتولید پایدار
دوره 28، شماره 1، بهار 1397، صفحه 249-266
محسن جهان؛ محمد بهزاد امیری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.