آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,222
تعداد مقالات15,024
تعداد مشاهده مقاله50,490,631
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,576,002

1.

‌اثرات صمغ آنغوزه، پروبیوتیک و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 1-13
مهدی رمضانی؛ محسن افشارمنش؛ رضا قنبرپور

2.

اثرات نانوذرات اکسید روی و پروبیوتیک (باسیلوس‌کوآگولانس) بر پاسخ ایمنی، برخی خصوصیات لاشه و وزن اندام‌های داخلی جوجه‌های گوشتی

دوره 29، شماره 3، آذر 1398، صفحه 17-30
محمد خواجه بمی؛ محسن افشارمنش

3.

اثرافزودن پروبیوتیک، پری‌بیوتیک و سین‌بیوتیک در جیره بر عملکرد، لیپیدهای خون وجمعیت میکروبی روده‌ بلدرچین ژاپنی

دوره 28، شماره 4، اسفند 1397، صفحه 113-126
تکتم رحیمی؛ مهرداد محمدی؛ مازیار محیطی اصلی

4.

اثرافزودن سطوح مختلف ساکارومیسس سرویزیه(Saccharomyces cervisiae) تخمیر شده بر عملکرد رشد و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 15-29
سونیا زینعلی؛ مهرداد محمدی

5.

بررسی اثرات سطوح پودر دارچین با آنتی‌بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد رشد و برخی از خصوصیات ریخت‌شناسی ژژونوم جوجه‌های گوشتی

دوره 26، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 173-183
محمدعلی بهروزلک؛ احمد حسن آبادی؛ مرتضی بهروزلک؛ سارا بهشتی مقدم

6.

بررسی ویژگی بالقوه پری بیوتیکی زایلوالیگوساکاریدهای تولید شده به روش آنزیمی ازهسته خرما

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 123-135
داوود عطائی؛ خانم دکتر حمیدی؛ حسن احمدی گاولیقی

7.

بررسی ویژگی‌های پروبیوتیکی و تکنولوژیکی باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از دوغ بومی بهبهان

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 169-186
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد حجتی

8.

بررسی ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ماست موسیر پروبیوتیک غنی شده با اینولین

دوره 31، شماره 1، اردیبهشت 1400، صفحه 129-141
لیلا روفه گری نژاد؛ میترا فره بخش

9.

بررسی ویژگی‌های میکروبی و فیزیکی‌شیمیایی ماست حاوی شیر یولاف

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 41-50
سمیرا فرقانی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ جواد حصاری؛ رضا رضایی مکرم

10.

تأثیر تغذیه پری بیوتیک، پروبیوتیک و سین بیوتیک ها بر عملکرد، فاکتورهای خونی و وضعیت اشرشیاکولی مدفوع گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

دوره 30، شماره 3، آذر 1399، صفحه 13-23
رضا ولیزاده؛ غلامرضا رحمانی؛ عباسعلی ناصریان

11.

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سین‌بیوتیک

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 189-201
خدیجه عباباف؛ حسین جوینده؛ بهزاد ناصحی

12.

تأثیر شربت کامبوجا بر زنده‌مانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 85-97
شهین زمردی؛ لیلا کیانفر

13.

تولید آب هویج پروبیوتیک با استفاده از باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس

دوره 27، شماره 4، دی 1396، صفحه 183-191
علی ایاسه؛ حامد تابان؛ احمد یاری خسروشاهی

14.

فرمولاسیون نوشیدنی تخمیری پروبیوتیک برپایه‌ی شیر حاوی عصاره سبوس برنج

دوره 33، شماره 4، اسفند 1402، صفحه 11-28
مریم عزیزخانی؛ عاطفه حمدانی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب