آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,534,367
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,630,266

1.

اثر تخمیر بر میزان ترکیبات فراسودمند آرد مالت برنج قهوه‌ای

دوره 30، شماره 1، اردیبهشت 1399، صفحه 137-150
سمیه رحیمی؛ سولماز صارم نژاد

2.

بررسی امکان غنی سازی پاستیل با کلسیم و ویتامین D3

دوره 31، شماره 4، دی 1400، صفحه 79-95
شیلا برنجی؛ شیما رهبری نژاد؛ لیلا ناطقی

3.

بررسی تاثیر فرآیند حرارتی خشک بر ویژگی‌های تغذیه‌ای و فیزیکی شیمیایی جوانه گندم به عنوان یک مکمل غذایی فراسودمند

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 37-47
هادی هاشمی گهرویی؛ فاطمه غیاثی؛ محمد هادی اسکندری؛ مهسا مجذوبی

4.

بهینه‌‌سازی فرمولاسیون شیر عسل حاوی دارچین با روش سطح پاسخ

دوره 28، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 121-133
شهلا شمسی؛ لیلا روفه گری نژاد

5.

تأثیر افزودن آرد کنجاله کنجد و پلی‌ساکارید محلول در آب سویا بر ویژگی‌های کیک فنجانی

دوره 29، شماره 2، مرداد 1398، صفحه 169-180
اخلاص عبدالنبی‌پور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی

6.

تأثیر تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست سویای سین‌بیوتیک

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 189-201
خدیجه عباباف؛ حسین جوینده؛ بهزاد ناصحی

7.

تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگی‌های کیفی کیک روغنی

دوره 29، شماره 3، آبان 1398، صفحه 157-169
نازلی مهدی‌زاده؛ لیلا روفه‌گری نژاد

8.

تأثیر صمغ ریحان و کتیرا در بهبود کیفیت و ماندگاری دونات روغنی

دوره 28، شماره 3، مهر 1397، صفحه 139-151
ملیحه قربانی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ اکرم آریانفر

9.

تولید نوشیدنی تخمیری بدون گلوتن بر پایه کینوا توسط باکتری‌های پروبیوتیک

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 27-42
ساناز ابراهیمی جم؛ سهیلا زرین‌قلمی؛ علی گنجلو


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب