آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,224
تعداد مقالات15,034
تعداد مشاهده مقاله50,536,864
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,633,281

1.

تأثیرغنی سازی خمیر بربری با آرد کامل کینوا بر ویژگی‌های فارینوگرافی و کیفیت نان

دوره 28، شماره 4، دی 1397، صفحه 103-112
مهرداد موذنی؛ سهیلا زرین‌قلمی؛ علی گنجلو

2.

تعیین ویژگی های شیمیایی، حسی و بافت دستگاهی نان بربری با گلوتن کاهش یافته، حاصل از اختلاط آرد گندم و ارزن

دوره 26، شماره 1، خرداد 1395، صفحه 139-149
حمیدرضا آذرباد؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ حسن رشیدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب