کلیدواژه‌ها = پایداری اکسیداتیو
تعداد مقالات: 2

1

اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 51-59
سمیه امیرعباسی؛ اکرم شریفی؛ سید علی مرتضوی

2

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 27، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 151-163
صدف السادات ریاضی؛ نارملا آصفی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.