تعداد نشریات | 43 |
تعداد شمارهها | 1,224 |
تعداد مقالات | 15,034 |
تعداد مشاهده مقاله | 50,517,019 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 13,615,524 |
1. | اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگیهای کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجرهای | |
دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 51-59 | ||
سمیه امیرعباسی؛ اکرم شریفی؛ سید علی مرتضوی | ||
2. | ارزیابی پروفایل اسید چرب، ویژگیهای فیزیکی شیمیایی و آنتیاکسیدانی ترکیب روغنهای هسته انگور و کنجد | |
دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 195-210 | ||
مریم خاکباز حشمتی؛ علیرضا باستانی؛ اکرم پزشکی؛ مریم جعفرزاده مقدم | ||
3. | بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق | |
دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 151-163 | ||
صدف السادات ریاضی؛ نارملا آصفی | ||
4. | تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان | |
دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121 | ||
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی | ||
5. | تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه ایزوله پروتئین کنجد حاوی عصاره اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا | |
دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 133-153 | ||
هادی الماسی؛ نسیم فتحی | ||