آمار

تعداد نشریات43
تعداد شماره‌ها1,223
تعداد مقالات15,032
تعداد مشاهده مقاله50,505,981
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,602,725

1.

اثر افزودن عصاره چای سبز بر برخی ویژگی‌های کیفی و رئولوژیکی شیرینی پنجره‌ای

دوره 28، شماره 2، تیر 1397، صفحه 51-59
سمیه امیرعباسی؛ اکرم شریفی؛ سید علی مرتضوی

2.

ارزیابی پروفایل اسید چرب، ویژگی‌های فیزیکی ‌شیمیایی و آنتی‌اکسیدانی ترکیب روغن‌های هسته ‌ انگور و کنجد

دوره 29، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 195-210
مریم خاکباز حشمتی؛ علیرضا باستانی؛ اکرم پزشکی؛ مریم جعفرزاده مقدم

3.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گزنه بر خصوصیات کیفی روغن کلزا ومقایسه آن با ترت بوتیل هیدروکینون طی سرخ کردن عمیق

دوره 27، شماره 3، مهر 1396، صفحه 151-163
صدف السادات ریاضی؛ نارملا آصفی

4.

تأثیر عصاره متانولی آویشن وزنجبیل برپایداری اکسیداتیو روغن آفتابگردان

دوره 30، شماره 3، آبان 1399، صفحه 107-121
اکرم پزشکی؛ مریم خاکباز حشمتی؛ زهرا ابوطالبی

5.

تهیه فیلم فعال آنتی اکسیدانی برپایه‌ ایزوله‌ پروتئین کنجد حاوی عصاره‌ اتانولی کنجاله کنجد و بررسی تأثیر آن در افزایش پایداری اکسیداتیو روغن سویا

دوره 31، شماره 2، تیر 1400، صفحه 133-153
هادی الماسی؛ نسیم فتحی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب