کلیدواژه‌ها = بافت
تعداد مقالات: 5

1

بررسی اثر اتمسفر بسته‌بندی و پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ و بافت (حسی و دستگاهی) کشمش

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 289-300
نجمه یوسف‌تبار؛ ناصر صداقت؛ سارا خشنودی‌نیا

2

بررسی اثر پودر قارچ دکمه‌ای بر ویژگی‌های ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 28، شماره 1، بهار 1397، صفحه 27-40
فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد

3

بررسی تجربی تغییرات بافت، سختی و استحکام رزوه های ایجاد شده در لوله با فرایند پیچ زنی غلطکی و ماشینکاری

مهندسی مکانیک دانشگاه تبریز
دوره 49، شماره 1، بهار 1398، صفحه 111-117
بهنام داودی؛ مهدی سلیمانی

4

تأثیر آنزیم بری، پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 26، شماره 1، بهار 1395، صفحه 177-187
حامد بیکی؛ ناصر همدمی

5

تأثیر رطوبت دانه ذرت و دمای فرآیند بر دانسیته، رنگ و بافت پاپ‌کورن تولیدی و ارائه مدل-های تجربی مربوطه

پژوهش های صنایع غذایی
دوره 27، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 1-10
مریم علیپور؛ عسگر فرحناکی؛ مهسا مجذوبی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.